Apowersoft Bestelling Veelgestelde vragen

Laatst bijgewerkt op 01-11-2017 door

Indien u onduidelijkheid hebt over de bestelling, licentie of andere gerelateerde problemen, gelieve onderstaande veelgestelde vragen te raadplegen.

  1. Wat is eenVIP-account?
  2. Wat kan ik doen als ik geen VIP-account heb?
  3. Kan ik de VIP-account op verschillende computers gebruiken?
  4. Het gelijktijdige gebruikersaccount
  5. Hoe lang kan ik het product gebruiken?
  6. Wat is het verschil tussen een Persoonlijke Licentie en een Zakelijke Licentie?
  7. Welke betalingsmethoden kan ik gebruiken?
  8. Kan ik na het plaatsen van een bestelling een terugbetaling krijgen?
  9. Kan ik een kopie van mijn factuur krijgen?

Wat is een VIP-account?

Met de VIP-account, kunt u de volledige versie van de software activeren en onbeperkt van alle functies van het product genieten.

Wat kan ik doen als ik geen VIP-account heb?

Nadat u succesvol de bestelling hebt geplaatst, zal de VIP-account binnen 20 minuten naar het e-mailadres worden verzonden dat u gebruikt hebt om het product te kopen. Als u het niet ontvangen hebt, kunt u de account hier terugvinden. Ook kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam om de VIP-account direct te verkrijgen.

Kan ik de VIP-account op verschillende computers gebruiken?

Ja, u kunt alle producten installeren op alle computers die u hebt en deze probleemloos activeren met de VIP-account. Let er echter wel op dat u het product maar op één computer tegelijk kunt uitvoeren omdat het gebruik op meerdere computers tegelijk momenteel niet is toegestaan.

Het gelijktijdige gebruikersaccount

Het gelijktijdige gebruikersaccount staat voor het aantal gebruikers die tegelijkertijd online zijn. Dat gezegd zijnde, kan je het gebruiken om meerdere PCs tegelijkertijd activeren. Als je de maximale toegelaten hoeveelheid overschrijdt, zal het account waarin je ingelogd bent automatisch geforceerd afgesloten worden.

Hoe lang kan ik het product gebruiken?

Gebaseerd op het type licentie dat u hebt gekocht, kunt u het product binnen de overeenkomstige termijn onbeperkt gebruiken. De termijn begint vanaf de dag dat u het product koopt. Zodra de licentiëringsduur eindigt, zal de VIP-account vervallen en moet u het abonnement vernieuwen om door te gaan met het gebruik van het product.

Wat is het verschil tussen een Persoonlijke licentie en een Zakelijke Licentie?

De Persoonlijke licentie is voor persoonlijk gebruik en kan niet gebruikt worden voor het maken van winst en andere bedrijfsdoeleinden. De Zakelijke account is voor commercieel gebruik, met inbegrip van zakelijke presentaties, bedrijfsdemonstraties en andere zakelijke doeleinden.

Welke betalingsmethoden kan ik gebruiken?

Ons bedrijf accepteert de meest belangrijke betalingsmethoden: Creditcard, PayPal, Cheque/Postwissel, Fax, Factuur, en Bankoverboekingen. Wees gerust want uw betaling is absoluut veilig.

Kan ik na het plaatsen van een bestelling een terugbetaling krijgen?

Apowersoft biedt 30 Dagen geld-terug-garantie, verzoeken om terugbetaling met geldige redenen zullen worden goedgekeurd zoals vermeld in het Terugbetalingsbeleid.

Kan ik een kopie van mijn factuur krijgen?

Wij geven de electronische factuur voor elke bestelling. Zodra de bestelling succesvol verwerkt is, zal het betalingsplatform u via de mail een electronische factuur sturen.. Als u de factuur niet ontvangt, gelieve contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Beoordeling: 4.8 / 5 (Gebaseerd op 25 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Apowersoft Op naarAlgemene Vragen. Laatst bijgewerkt op 01-11-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten