Beste Foto-Diavoorstelling Makers voor Windows (inclusief Windows 10)
Opmerking

Beste Foto-Diavoorstelling Makers voor Windows (inclusief Windows 10)

Laatst bijgewerkt op 10-03-2016 door

Foto-diavoorstelling geeft mensen de kans om afbeeldingen in een bepaalde volgorde met elkaar te verbinden met passende themasjablonen, overgangseffecten en achtergrondmuziek. Voor mensen die voor het eerst foto-diavoorstellingen maken, zal dit een moeilijke, frustrerende en tijdrovende taak zijn aangezien ze op dit gebied geen eerdere ervaring hebben. Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben de beste eenvoudig te gebruiken foto-diavoorstelling freeware uitgezocht, die een intuïtieve interface heeft, en veelvoudige animatie-effecten, zodat u met behulp hiervan, uw eigen prachtige diavoorstelling van foto’s kunt maken.

Top 5 Foto-diavoorstelling Makers voor Windows

1

Video Converter Studio

De optimale diavoorstelling software is Apowersoft Video Converter Studio vanwege zijn simpele bediening en krachtige functionaliteit. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u de gebruikerstrucs binnen een oogwenk onder de knie hebt, zelfs als u niet handig met computers bent. Ook kunt u de diavoorstelling aanpassen door overgangen, achtergrondmuziek en tijdsinterval tussen elke twee foto’s toe te voegen.

Download

Klik gewoon op de knop “Maak MV”, klik dan op “Afbeeldingen” om de afbeeldingen te importeren. Daarna, voeg overgangen toe aan elke afbeelding door te klikken op effecten onder de knop “Overgangen”. Als u achtergrondmuziek will toevoegen, ga dan gewoon naar de knop “Muziek” waar u muziek kunt downloaden van de lokale schijf. De foto-film zal nog geweldiger zijn als u muziek in de Diavoorstelling invoegt. U kunt ook het formaat, de resolutie en intervallen voor de foto MV veranderen door de klikken op de knop “Formaat”. Als u klaar bent met bewerken, kunt u klikken op “MV Opslaan” om de MV in het gewenste pad op te slaan.

foto-diavoorstelling maker

Nog beter is, dat het niet alleen maar een foto-diavoorstelling programma is maar ook andere praktische functies heeft. Het heeft een bewerker die audio en video kan converteren naar een breed scala aan formaten zoals: MP4, AVI, WMV, AC3, MOV, FLAC, etc. U kunt ook video’s naar voorkeur bewerken, zoals het toevoegen van watermerk, videoclips bijsnijden of visuele effecten toepassen. Bovendien is de ingebouwde video-dowloader ook erg handig als u online streams wilt verkrijgen voor uw lokale schijf.

2

Windows Movie Maker

Deze foto-diavoorstelling software biedt niet alleen animatieovergangen, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw diavoorstelling aan te passen met effecten en bewerkingen. Ook kunt u achtergrondmuziek of vertellingen met uw eigen stem invoegen.

Windows Movie Maker

Het maken van een diavoorstelling met Windows Movie Maker is zeer eenvoudig, u kunt de afbeeldingen selecteren door te klikken op “Video’s en foto’s toevoegen” en te drukken op “Animaties” om effecten en animaties toe te voegen. Ondertussen, zijn de opties voor het toevoegen van bewerkingen, muziek en vertellingen met stem, beschikbaar onder de “Home” knop. Het nadeel van deze applicatie is, dat het voor veel mensen langer duurt om het gebruik hiervante leren dan met de eerste applicatie.

3

Ezvid

Dit hulpmiddel heeft ook een intuïtieve interface die het gebruik eenvoudig maakt. Met deze applicatie, kunt u de bestanden naar uw tijdlijn slepen, tekst aan de afbeeldingen toevoegen en muziek toevoegen van de lokale schijf. Als u klaar bent, klik op “uploaden naar YouTube” en het zal op de site geplaatst worden. De nadelen van dit hulpmiddel zijn, dat het gebruikers alleen maar in staat stelt om naar YouTube te uploaden en dat er geen opties zijn om de video op te slaan of te delen. Ook is er geen overgang of effect beschikbaar zodat gebruikers hun diavoorstelling kunnen personaliseren. Bovendien, kunt u alleen de BGM selecteren van de ingebouwde bibliotheek die het biedt.

ezvid

4

Bolide Slideshow Creator

Deze foto-diavoorstelling maker biedt verschillende aanpassingsfuncties zoals overgangen, muziek en effecten. U kunt foto’s slepen en neerzetten op de tijdlijn onderaan de pagina en uw gewenste manier personaliseren door bovenaan te klikken op de knop “audiobestanden”, “overgangen” en “effecten”. Als u klaar bent met het maken van de diavoorstelling, kunt u deze naar Facebook of YouTube oploaden of gewoon opslaan op de computer. Het probleem met deze is dat het u niet in staat stelt om tekst toe te voegen.

bolide slideshow creator

5

Smilebox

De vijfde software is ontworpen om snel diavoorstellingen te maken. Wanneer u deze applicatie gebruikt, bent u in staat om de foto’s toe te voegen die u wilt en de gewenste diavoorstellingstijl te kiezen uit de lijst van dit programma. Als de taak voltooid is, kan de diavoorstelling gedeeld worden via e-mail en Facebook of naar een DVD gebrand worden. Hoewel het snel en probleemloos is om een diavoorstelling te maken met dit hulpmiddel, kunnen gebruikers de afbeeldingen niet bewerken.

smilebox

Conclusie

Uit de bovenstaande software, kunt u de foto-diavoorstellling freeware kiezen die u het leukste vindt. Als we ze algemeen bekijken, dan is Video Converter Studio de beste voor het maken van schitterende foto-diavoorstellingen, omdat het eenvoudig is in het gebruik en nog meer praktische hulpmiddelen biedt zoals video-bewerker, formaat-converter, etc.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 18 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarVideoconverteerder. Laatst bijgewerkt op 10-03-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven