Hoe foto’s over te zetten van iPhone naar PC
Opmerking

Hoe foto’s over te zetten van iPhone naar PC

Laatst bijgewerkt op 14-03-2019 door

Als u een iPhone heeft kunt u hiermee foto’s nemen wanneer u maar wilt. Dus u hebt de mogelijkheid om details op te nemen van onvergetelijke scènes op uw iPhone. Het geheugen van de iPhone ie echter beperkt, hoe kunnen we dan honderden foto’s bewaren zonder ons te bekommeren om het tekort aan geheugen? Een heel goed idee dat eenvoudig in uw gedachte kan verschijnen is om foto’s van iPhone naar PC over te zetten.

Ja, het is een erg leuke manier om foto’s op uw computer te bewaren voor opslag, bewerking of het sociaal delen. Maar om schending van het auteursrecht te voorkomen, staat Apple het niet toe dat iOS-apparaten gebruikers data overzetten van iapparatuur naar de PC met iTunes.

Eigenlijk zijn er een aantal eenvoudige en gratis manieren om alle foto’s over te zetten van iPhone 6s naar PC. Als u nog steeds de juiste oplossing niet kunt vinden, blijf dan gewoon de onderstaande handleidingen lezen.

2 gratis manieren om foto’s over te zetten van iPhone naar PC

Manier 1: Gebruik het gratis programma iPhone naar PC Overzetten

Dit is een gratis online applicatie. Het is absoluut veilig om deze manier te gebruiken om foto’s over te zetten van iPhone 5S naar de computer, omdat er geen risico’s zijn voor het downloaden van eventuele malware of een virus. En bovendien is het hele, hele proces super eenvoudig omdat het een gestroomlijnd gebruikersinterface heeft.

Stap 1: Gebruik de meegeleverde USB kabel voor de iPhone om uw iPhone aan te sluiten op de computer. Navigeer naar de gratis online service – Apowersoft Gratis Online iPhone Overdracht. Klik op “Toepassing starten” knop op de website.

Stap 2: Open de foto bestanden op uw iPhone en zet foto’s over van de iPhone bibliotheek met slechts enkele muisklikken.

foto overzetten van iPhone naar PC

Enkele andere goede functies van het gratis programma:

 • Dit is niet alleen een eenvoudig te gebruiken iPhone naar PC overzetten, maar ook een iPad overzetten. U kunt het gebruiken om video’s, beltonen, audio boeken, gesproken memo’s, liederen, beelden, enzovoort over te zetten tussen iOS-apparaten, iTunes en de computer.
 • De gratis geïntegreerde hulmiddelen bij het overzetten maken het mogelijk om beltonen en automatisch backup iTunes te maken.
 • Bovendien geeft het u de mogelijkheid om bestanden op uw iPhone, iPad of iPod te beheren. Wanneer u ongewenste foto’s, video’s of andere mediabestanden wilt verwijderen op uw iPhone, tikt u gewoon op de juiste knoppen.

Manier 2: Hoe foto’s over te zetten van iPhone naar PC met behulp van Windows Live Photo Gallery

Geen download en installatie, gewoon verschillende stappen afmaken om foto’s over te zetten van iPhone naar Windows 7, Windows 8.

Stap 1: Zoek de USB kabel van de iPhone en gebruik deze om uw iPhone aan te sluiten op de computer.

Stap 2: Klik op de knop “Start” op uw computer en typ het woord “fotogalerij” in het zoekvak. Even wachten, en dan kunt Windows Live Photo Gallery in de resultaten zien.

foto's over te zetten van iPhone 5S naar de computer

Stap 3: Open foto galerij en ga klik op het tabblad “Home” en “Foto’s importeren”.

Stap 4: Kies en klik uw iPhone in het “Foto’s en video’s importeren” dialoog, klik vervolgens op de knop ‘Importeren’.

Stap 5: Klik op “Meer opties” en kies de map indexering, mapnaam en bestandsnaam.

Stap 6: Twee importeermethodes zoals “Beoordeling, organiseren en groepeer onderdelen om te importeren” en “Importeer alle nieuwe onderdelen nu” zijn beschikbaar voor u om te kiezen. Selecteer de methode die u wilt. Klik uiteindelijk op “Importeer”.

Welke manier moet u kiezen?

Om foto’s gratis over te zetten van iPhone naar XP, kunt u kiezen voor een van de twee manieren. Beide manieren ondersteunen Windows 10, 7, XP, 8, en Vista.

Voor de gebruikers die niet genoeg tijd hebben, raden wij aan de eerste manier te kiezen. Apowersoft Gratis Online iPhone / iPad Transfer is intuïtief te gebruiken en heeft nog andere prachtige eigenschappen.

Overigens is er een meer geavanceerde desktop versie voor de iPhone naar PC Overzetten. Hiermee kunt u verschillende inhoud overzetten vanaf elk model van de iPhone naar de computer, iTunes, iPod, en iPad met nul kwaliteitsverlies. Klik nu hier op de download knop om over te zetten wat u wilt!

Download

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 32 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarGeen categorie, iPhone Tips, Overzetten van iPhone naar pc. Laatst bijgewerkt op 14-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (1)

 • avatar
  Super handig! ik heb gekozen voor de tweede manier het werkt prima.
  2
  0
  0
  Reageer
Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven