Opname Starten

Gratis Online Audio Recorder

Neem hoogwaardige audio op van de geluidskaart van de computer en de microfoon.

Beoordelingen ( 12 )
Opname Starten
SCROLL

Handleiding

Bekijk Videohandleiding

Om gebruik te maken van deze app en te verzekeren dat het soepel werkt met uw browser, moeten beginners een launcher installeren. Daarna, kunt u met één klik toegang verkrijgen tot de geluidsrecorder.

Één klik om elk geluid wat u wilt op te nemen

Het is niet nodig om een plug-in te installeren of zich te abboneren op een service, Apowersoft Gratis Online Recorder stelt u in staat alle audio op Windows of Mac computer rechtstreeks op te nemen. De app is eenvoudig te bedienen en stelt u in staat elk geluid dat u hoort, in de originele kwaliteit op te nemen. Het geeft u de mogelijkheid om het geluid op te nemen van verschillende audio-ingangen –Systeemgeluid, Microfoon of beide.

MEER LEREN
GRATIS
Ingangsbronnen
Streaming muziek sites, radiostations, spelgeluid, spraakchat, etc
Uitvoerformaten
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Compatibele spelers/apparaten
Windows Media Player, QuickTime, iTunes, Tablets, Chromebook, Android smartphones, iPhone, Windows Phone
 • Verrijkte Audiobibliotheek

  Wanneer u een aantrekkelijk liedje hoort, bewegende achtergrondmuziek, mooie audio-stream op webradiostations of een bruikbare online live cursus, kunt u dit door kosten noch moeite te besparen opnemen.

 • Neem vertellingen en zang op

  Om uw stem aan videoclips, beeldmateriaal, presentaties, handleidingen of anderen toe te voegen, kan dit hulpmiddel de vertelling die door uw microfoon gaat, eenvoudig opnemen. Daarnaast kunt u uw spraakberichten creëren om informatie naar anderen over te brengen of ook zelfgemaakte muziek opnemen om populair te worden.

 • Chatgesprekken en Spraakbijeenkomsten opslaan

  Maakt u zich zorgen dat u belangrijke zaken in online conferenties met uw collega’s en partners mist? Wilt u de amusante conversaties met uw vrienden op Skype bewaren? Wilt u geluid, chats of muziek in videospellen verzamelen? Dat is allemaal mogelijk met deze geluidsrecorder.

INPAKKEN

ID3-tags toevoegen voor het beter organiseren van de opgenomen audio

Na het opnemen van een audio, kunt u met dit hulpmiddel het bestand hernoemen zodat u het eenvoudig in uw lokale map kunt organiseren. Met de ondersteuning van de intelligente ID3- tag bewerker, kunt u ook audio op een effectievere manier beheren door een kunstwerk cover, titel, artiest, jaar, album en genre toe te voegen. De metadata van liedjes op deze wijze verricht, kunnen tijdens het spelen ook herkend worden door uw draagbare gadgets.

MEER LEREN
05:00
03:20
04:10
INPAKKEN

Geluidsopnamen op een wenselijke manier beheren

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder heeft een ingebouwde bibliotheek dus u kunt alle opgenomen bestanden vinden. Na het beëindigen van de opname, gaat u gewoon naar de lijst om meer functies te verkrijgen. Het is eenvoudig om het bestand aan te vinken of de bestemmingsmap te openen om de audio onmiddelijk op de PC te lokaliseren. Naar believen kunt u ook naar de audio luisteren en de ongewenste bestanden verwijderen.

MEER LEREN
INPAKKEN

Meer uitgebreide opnamefuncties

Behalve dat het een essentiële opnamefunctie biedt, heeft deze applicatie nog andere geweldige functies zoals “Spelen” en “Delen”. Voor meer informatie, zie onderstaande extra functies.

MEER LEREN
 • Deel audio op verschillende platforms

  De praktische delen-functie geeft u de mogelijkheid om geluid te delen op YouTube, Soundcloud, Google Plus, Twitter of andere sociale netwerksites. Daarnaast, helpt het bij het verzenden van geluid via e-mail. Door het bestand te delen via internet, kunt u ruimte besparen op de harde schijf.

 • Speel het opgenomen geluid af in real-time

  Eenmaal opgenomen, kunt u de kwaliteit van de muziek controleren door ernaar te luisteren met de ingebouwde speler, voordat u de volgende stap uitvoert. Als u tevreden bent met het resultaat, bewaar het dan gewoon op uw harde schijf, of u kunt herbeginnen met een nieuwe opname.

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • selecteer audiobron
 • audio opnemen
 • afspeel opties
 • audio afspelen
 • audio beheren
 • bewerk ID3 tag

  Waarom Gratis Online Audio Recorder Kiezen

  Beoordeling: 4.9 - Gebaseerd op 12 beoordelingen. 12 recensies
  • Ik heb dit hulpmiddel zojuist ontdekt en lijkt erop dat het waarschijnlijk is wat ik wilde. De bediening is zeer eenvoudig te hanteren en de kwaliteit van de audio-uitgang is geweldig.

   Ik gebruik deze audio recorder nu ongeveer een jaar, en ik ben zeer tevreden. Bedankt voor het maken ervan!

  • Ik ben muziek aan het leren op Skype en ik gebruik Apowersoft Gratis Online Audio Recorder al een hele lange tijd om mijn muzieklessen op te nemen. Ik vind dit hulpmiddel fantastisch vanwege de kwaliteit en de onbeperkte opnametijd.

   Het verrast me dat de online applicatie het gelijktijdig opnemen van geluid van de computer en microfoon ondersteunt, ik kan het uitstekend gebruiken om spraakchats met mijn vrienden op te nemen. Mooi!

  • Geweldige App! Met een paar klikken, kan je het opnameproces activeren en controleren. De interface is mooi en begrijpbaar.

   Wow, Apowersoft Gratis Online Audio Recorder is prachtig! Het is gratis, eenvoudig te gebruiken en krachtig. Ik gebruik het graag om mijn eigen vocalen op te nemen via de Microfoon en ze dan met mijn vrienden te delen.

   Online Audio Recorder Commentaar

   Plaats een Opmerking

   Voer uw naam in!
   Voer tekst voor uw opmerking toe!

   Opmerking (0)

   Beoordelingen en Nominaties

   new
   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven