ApowerREC

Ultieme Schermrecorder voor Windows, Mac, Apparaten

Beoordelingen ( 12 )
SCROLL

Alle Schermactiviteiten Opnemen

ApowerREC kan alles op je scherm opnemen, inclusief je bureaubladactiviteiten, live streaming video’s, web meetings, enzovoort. Je kunt je activiteit vastleggen op het volledige scherm of binnen een specifiek ingesteld, aangepast gebied op je scherm, samen met audio, en het kan video’s goed synchroniseren met audio. Daarnaast is het opnemen van webcams of scherm samen met webcam vastleggen ook mogelijk, en kan je een videochat opnemen of een tutorialvideo opnemen met deze schermrecorder voor PC.

321

ApowerREC Bevat Al De Volgende Dingen

Naast de bovenstaande functies komt ApowerREC ook met andere makkelijke maar vermeldenswaardige functies, inclusief de flexibele overlappingswerkbalk, visuele opname-instellingen, hoge outputkwaliteit, enzovoort.

Naadloze Schermopname-ervaring op Alle Apparaten

Naast een krachtige schermrecorder voor Windows en Mac is ApowerREC ook bekend voor de ondersteuning van het opnemen van schermactiviteiten met audio vanop je iOS- en Android-apparaten. iOS-gebruikers kunnen zelfs hun stem of facecam toevoegen aan de video na de opname. Android-gebruikers kunnen de schermopname makkelijk bedienen met het unieke overlappingsicoon.

Gebruik ApowerREC voor Kostenefficiënt Werk en Hogere Productiviteit

Zakelijk Gebruik

Maak een demonstratievideo voor je app of leg een webconferentie vast voor backup en latere herbekijking. Stemcommentaar en webcam worden ook ondersteund tijdens de opname.

Leren & Training

Neem online lezingen op voor e-learning en voeg opmerkingen toe. Dit schermopnameprogramma kan je presentatie veel levendiger maken.

Studeren

Je kunt uitstekend studiemateriaal creëren en tonen. Dit kan bereikt worden door middel van live streamen van lezingen, online webinars en andere gelijkaardige evenementen.

Gaming

Neem je beste gamingmomenten vlotjes op in HD-kwaliteit, neem screenshots van bepaalde segmenten en deel deze fantastische spelervaringen met anderen.

Algemeen Gebruik

Ander algemeen gebruik van deze schermrecorder voor PC is onder andere het opslaan van dat wonderlijk videochatmoment, het opnemen van een korte videoclip voor probleemoplossing en klantenondersteuning, etc.

Deel met de Wereld

Deel het wonderlijke moment dat je beleeft in de vorm van afbeeldingen of video’s met je vrienden, familie of zelfs abonnees van over de hele wereld, onafhankelijk van waar je woont.
Houd je screencasts in ShowMore voor backup en het geeft je ook volledige controle over het beheren en delen van de video’s
Creëer een nieuwe FTP-verbinding zoals je wenst om toegang te krijgen tot de FTP-server en bestanden op een efficiënte manier te uploaden en downloaden.
Upload je opgenomen video’s met een klik naar YouTube om ze onmiddellijk te delen met je abonnees. Dat is het enige wat je moet doen.
Upload makkelijk screenshots naar gratis cloudruimte voorzien door screenshot.net en deel ze met je vrienden via de link.

Systeemvereisten

 • Windows: 7/8/10
 • Mac: OS X 10.10 en nieuwere versies
 • Android: 5.0 of later
 • iOS: iOS 7 of later
 • schermrecorder
 • schermactiviteiten Opnemen
 • real-time bewerkingen
 • volgopnames
 • takenplanner
 • upload

ApowerREC

Ultieme Schermrecorder voor Windows, Mac, Apparaten

Hoe krijg ik een gratis VIP-account?

 • Ga naar Google Play of App Store om ApowerREC met 5 sterren te waarderen.
 • Neem een screenshot van je 5-sterren recensie en zend het ons toe via het online formulier, waarna we je een maand lang gratis toegang geven tot je VIP account.
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven
Click below to install